Inici

Amb Peter Dinklage, Álvaro Cervantes, Ingrid García-Jonsson i Marcel Borràs, dirigida per Raúl Arévalo.

Don’t fight it (feel it) de AronChupa, a partir del tema composat per Sam Cooke.

Author: 2 years ago

Torna al Teatre Regina l’obra que van estrenar dins del Festival de Barcelona GREC 16, “NINGÚ ET VA DIR QUE FOS FÀCIL”,  l’espectacle juvenil coproducció de Jove Teatre i Grec-16, amb text i direcció de Gerard Nicasi i música original de Marc Miramunt. Es tracta d’un musical adreçat als nois i noies a partir de 12 anys (més adient encara a partir de 14 anys), que parla dels canvis que es produeixen en l’adolescència, les preguntes, els atzucacs, els dubtes…

L’espectacle estarà programat del 22 d’Octubre al 06 de Novembre, els dissabtes , diumenges i festius (dia 1 de Novembre) a les 19:30 h. El preu de l’entrada és de 15 €.

Sinopsi

L’adolescència es converteix en el tema d’una peça de teatre musical de ritme trepidant que transforma el pas de la infantesa a la joventut, en una aventura apta per als qui són adults i per als qui estan a punt de ser-ho.
Un vagó de metro. Cinc adolescents comencen en solitari un viatge que serà clau per a ells. No es coneixen de res. Potser s’han creuat alguna vegada i no recorden les seves cares o fins i tot, potser, van anar junts a l’escola quan eren petits i la memòria els està jugant una mala passada.
El viatge serà llarg i la descoberta d’ells mateixos els omplirà el camí d’obstacles, pors i angoixes. Segur que trobaran companys de viatge i l’acceptació d’aquests jugarà un paper decisiu canviant la direcció del seu futur.
Un vagó de metro. Comença el recorregut. La seva destinació és l’edat adulta i arribar-hi es convertirà en l’aventura més gran de les seves vides.

 

ningu_et_va_dir_que_fos_facil_-_t-regina_-_f

 

Author: 3 years ago

Tràiler d’una nova pel·lícula que ens endinsa dins un nou tipus de terror, terror tecnològic a través d’internet.

Author: 4 years ago